Modele garaj lipit de casa

4. Garajul poate sa devina locul idéal pentru Masina de spalat si locul Perfect pentru uscat rufe iarna. Casa in forma de T cu 4 dortoirs si GARAJ pentru 2 masini. Garajul acestei cas a fost amenajat intr-o Latura a casei mai multe informatii despre aceasta Casa in articolul: Casa cu mansarda cu 3 dortoirs, birou si GARAJ-proiect si imagini Casa in Stil Méditerranée cu pridvor si GARAJ pentru doua Masini Casa cu mansarda si un GARAJ deasupra caruia au fost amenajate camere de locuit Casa fara etaj cu 3 dortoirs si GARAJ. DIN bucataria casei este posibil accesul in GARAJ 8. Garajul este recomandat caselor care nu au pod si Pivnita, pentru ca Pune à valoarea Casa. Deși de cele mai multe ori garajul este construit lângă casă, El nu trebuie să fie construit DIN aceleași materiale. Garajul va avea titlul de ANEXĂ gospodărească și a avea niște amenajări interne diferite de o casă. Așadar, nu are să construim pereți groși termoizolați.

Putem visage exact acest lucru, Dar mașina nu sont nevoie de temperaturi similare unei persoane. Ar fi un coût nejustificat Dacă am avea aceste cheltuieli în plus. PE de altă parte, garajul poate avea nevoie de anumite instalații pe care Casa nu le va avea, Dar despre Asta vom discuta în articolele viitoare. Materialul structurel pe care mizez pentru construcția unui GARAJ este oțelul. Un GARAJ poate fi construit cu Success și din lemn, Dar în momentul de față un GARAJ de lemn poate să Coste mai mult decat o structură simplă DIN oțel. “Garajul va fi construit DIN Beton suficient de gros pentru a nu se prăbuşi. Betonul va trebui Armat cu fier-Beton Într-o cantitate mai mare “, un precizat Cipriani Ana. “Garajul subteran al unei case, pentru o singură maşină, creşte preţul de construcţie cu aproximativ 7-10%”, a spus pentru ROMÂNIATV.NET, Cipriani Ana, administratorul firmei Policons Group SRL. Garajul va avea dimensiuni de aproximativ 5 metri PE 3 metri.

Imobilul va fi construit ca o casă, Dar mai simplu. “Garajul va trebui să aibă neapărăt o fundaţie adâncă de 40-50 de Centimetri, în funcţie de sol. se face fundaţie şi la un Gard, darămite la Casa maşinii. Indiferent că este mai scumpă sau mai ieftină, trebuie să fie în Siguranţă “, a mai spus Cipriani Ana. Acoperişul va fi mai simplu decat al unei cas, nu va avea multe Pante de scurgere, iar învelitoarea poate fi DIN tablă ondulată. “După ce au fost ridicaţi pereţii se poate Turna placă de Beton. Aceasta poate fi hidroizolată şi lăsată aşa, ca la acoperişul blocurilor, Gen terasă “, a adăugat Cipriani Ana. Casa cu o forma traditionala, Cu GARAJ atasat. Casa are o personalitate Data de decorul fatadei si al balcoanelor Casa cu mansarda si GARAJ.

USA de GARAJ sont nuanta finisajelor din lemn ALE casei 3. Garajul Creste cheltuielile de intrétinere ALE casei. Locul trebuie incalzit iarna. Garajul, fie că este subteran sau suprateran, trebuie amplasat în aşa fel încât să nu deranjeze locuitorii casei Care încă Dorm în momentul Când se pleacă sau se vine cu maşina. Accesul spre GARAJ se recomandă a fi pavat cu Pietre sau cu Element de Beton. Pentru ca spălatul maşinii să devină o plăcere, specialiştii DAU Naomi sfaturi. “În faţa garajului se prevede un loc de spălare de minimum 5 metri lungime, betonat şi prevăzut cu gură de scurgere”, un amintit Lucian Bolcaş. 5. Casa cu GARAJ se amortizeaza in timp, prin reducerea cheltuielilor de intrétinere pentru Masina. In plus, Politia de Asigurare poate sa fie mai ieftina pentru ca in 90% DIN cazul masinile sunt furate DIN locul de już de Resedinta, iar o caméra Video de supraveghere este o investitie minima Care ITI ofera siguranta de care ai nevoie.

Tags: